25 Şubat 2014 Salı

Google Play'de Bulunan Paralı Uygulamaları Bedava İndirme ! DEV PAYLAŞIM !

























Merhaba CeptenAPK okurları , 

Bir çok kişi BlackMart uygulamasını duymuştur sanırım. Fakat sadece adını duyan ve bu uygulamanın ne işe yaradığını tam olarak bilmeyen bir çok kişi mevcut.

Android Market te bulunan bu paralı uygulamaları beleşe indirmek için en kolay ve en basit yok tabi ki sitemiz ama alternatif olarak kullanabileceğiniz bir başka market uygulaması ise Blackmart.

Özellikle son zamanlarda gelişen ve yenilenen uygulamanın serverları hızlanmış şekilde bu sayede çok daha hızlı android oyun yada android uygulamaları bedava indirebiliyorsunuz.

Bu uygulamanın kullanımını gelecek olursak kullanımı tamamen Google Play gibi neredeyse hiç bir fark yok diyemeyiz çünkü en büyük fark bu markette hiç bütünandroid uygulama ve android oyunlar bedava

Bu uygulamaya ne kadar güvenebiliriz diye soracak olursanız sonuç olarak bu program sizin bizim gibi kullanıcıların yüklemiş oldukları uygulama ve oyunlar ile çalışmakta bu yüzden çok nadirde olsa bazı oyun ve uygulamaların çalışmama olasılığı mevcut.

Ayrıca black market uygulamasında bulunan ve yeni eklenen son özellik ise Google Play de ki gibi telefonunuza yüklü olan uygulamaları görüp onları güncelleme konusunda kontrol edebilme.






BOYUT : 2 MB

APK İNDİR!






























Lei Chang

Lei/15/İstanbul

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Cepten Apk, Apk indir, Android apk indir, Android oyun indir.

Designed by |