18 Şubat 2014 Salı

Telefon Konuşmalarını Kaydetmek İsteyenlere: Arama Kaydedici APK -İNDİR-



Diyelim hayranı olduğunuz bir ünlüyle telefonda konuşma şansını yakaladınız. Ya da unutmamanız gereken notları karşınızdaki size aceleyle söylüyor. Bu ve benzer durumlar için artık endişelenmenize gerek yok. Bir telefon konuşmasını kaydetmek için birçok neden olabilir. İşte bu konuşmaları kaydetmek için iyi bir uygulama: Arama Kaydedici.
androidpit recording a call teaser


Uyarı: Başlamadan önce hatırlatmak isteriz ki bu uygulamayı kullanırken ülkenizdeki yasalar ve kişilerin özel hayatlarına özen gösterin. Özellikle yasalar böyle durumlarda bilgilendirme yapmanız gerektiğini belirtebiliyor. Bu yüzden bankalardan vb. yerlerden arandığımız zamanlarda bilgilendiriliyoruz. 
Benzer şekilde kullanabileceğiniz birçok uygulama mevcut olsa da bunların arasında kullanımı en kolayı ve faydalı Arama Kaydedici. Pro versiyonunaysa para vermenize gerek yok. 
  • Uygulamayı yükleyip başlattığınızda doğrudan ayarlar bölümüne girin.
androidpit record calls 2

  • Burada Aramaları kaydet (Record Calls) seçeneğini işaretleyerek konuşmaları kaydedilebilmeye açın.
  • Ardından medya ayarları üzerinden dosya tipini WAV yapın.
  • Audio source seçeneğinde de mic kutusunu işaretleyin. 
  • Uygulamayı kapatın. 
androidpit record calls 3

  • Herhangi bir arkadaşınızı arayın. Karşı taraf cevap verdiğinde ekranda kırmızı bir kayıt işareti belirecek. Yukarıdaki görev çubuğunu indirirseniz de konuşmanızın kaydedildiğini görebilirsiniz. 
androidpit record calls 4

Görüşmeyi bitirdiğiniz zaman az önce yaptığınız kayıtla ilgili bilgilendirileceksiniz. Bu bilgilendirmeye tıklayın ve kaydı paylaşabileceğiniz, dinleyebileceğiniz ya da silebileceğiniz ekranı açın. Kaydın uzunluğu ve ne kadar yer tuttuğu gibi bilgileri de görebileceksiniz. 
BOYUT : 2 MB

KURULUM :

- APK dosyasını indirin.
- APK ' yı kurun.
- Oyunu çalıştırın.

İNDİR : 


Lei Chang

Lei/15/İstanbul

1 yorum:

 

Copyright @ 2013 Cepten Apk, Apk indir, Android apk indir, Android oyun indir.

Designed by |